Απογειώστε την γεύση μιας απλής πίτας καλαμποκιού ψήνωντας στον φούρνο με πάπρικα και
θυμάρι.
Μερίδες: 4 Μερίδες
Χρόνος εκτέλεσης: 15 λεπτά
Συστατικά:
4 τεμ. τορτίγια από καλαμπόκι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές πάπρικα γλυκιά
2 κουταλιές θυμάρι ξερό
Οδηγίες:
Κόβουμε τις τορτίγια σε 16 τριγωνικά κομματάκια με την ρόδα της πίτσας ή με ένα κοφτερό μαχαίρι.
Τις βάζουμε μέσα σε ένα μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά και μετά την πάπρικα και το θυμάρι.
Ο καλύτερος τρόπος είναι να ψεκάσουμε τα κομμάτια με ελαιόλαδο ανακατεύοντας συνέχεια.
Ένα μικρό ψεκαστηράκι με ελαιόλαδο σίγουρα θα σας φανεί πολύ χρήσιμο. Υπάρχει και στο εμπόριο έτοιμο με λάδι.
Απλώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 – 15 λεπτά ώστε να μην ξεραθούν εντελώς.
Σερβίρουμε με γουακαμόλε ντιπ ή ντιπ με γιαούρτι και μυρωδικά.
Καλή σας όρεξη!
θυμάρι.
Μερίδες: 4 Μερίδες
Χρόνος εκτέλεσης: 15 λεπτά
Συστατικά:
4 τεμ. τορτίγια από καλαμπόκι
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 κουταλιές πάπρικα γλυκιά
2 κουταλιές θυμάρι ξερό
Οδηγίες:
Κόβουμε τις τορτίγια σε 16 τριγωνικά κομματάκια με την ρόδα της πίτσας ή με ένα κοφτερό μαχαίρι.
Τις βάζουμε μέσα σε ένα μπολ ρίχνουμε το ελαιόλαδο και ανακατεύουμε καλά και μετά την πάπρικα και το θυμάρι.
Ο καλύτερος τρόπος είναι να ψεκάσουμε τα κομμάτια με ελαιόλαδο ανακατεύοντας συνέχεια.
Ένα μικρό ψεκαστηράκι με ελαιόλαδο σίγουρα θα σας φανεί πολύ χρήσιμο. Υπάρχει και στο εμπόριο έτοιμο με λάδι.
Απλώνουμε σε ένα ταψί με λαδόκολλα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για 10 – 15 λεπτά ώστε να μην ξεραθούν εντελώς.
Σερβίρουμε με γουακαμόλε ντιπ ή ντιπ με γιαούρτι και μυρωδικά.
Καλή σας όρεξη!
0 Kommentare:
Δημοσίευση σχολίου
Shake4it μια προσφορά τον www.greekpistols.gr